Facultati Bucuresti

Universitatea Spiru Haret Bucuresti

 

Universitatea Spiru Haret Bucuresti a fost infiintata in anul 1991 de catre profesorul Aurelian Gheorghe Bondrea, sub denumirea Fundatia Romania de Maine, o institutie autonoma care nu viza obtinerea de profituri sau obiective politice activand in domeniul cultural, stiintific si didactic. In acelasi an, Fundatia Romania de Maine este inscrisa in Registrul asociatiilor si fundatiilor ca si persoana juridica de drept privat.


In 9 iulie 2002 Universitatea Spiru Haret Bucuresti a fost acreditata si publicata in Monitorul Oficial al Romaniei numarul 491, fapt care denota ca universitatea face parte din invatamantul superior fiind persoana juridica de drept privat.
Universitatea Spiru Haret Bucuresti a devenit cunoscuta prin implementarea unor activitati de promovare a imaginii si realizarilor obtinute pana in prezent, prin parteneriate cu alte universitati din lume, participari la conferinte si simpozioane nationale si internationale, si nu in ultimul rand, oferta mare de burse dedicata studentilor universitatii. 
Planul de invatamant al universitatii este structurat in cele 3 cicluri Bologna: licenta, masterat si doctorat. Cele 25 de facultati cuprind 50 de specializari, iar ciclul II de masterat are 76 de programe in diferite domenii, toate acestea atragand anual mii de studenti. Pana in prezent, Universitatea Spiru Haret Bucuresti a fost absolvita de peste 200.000 de tineri, dintre care peste 50 au studiat cu bursa in strainatate.


Universitatea Spiru Haret Bucuresti dispune de urmatoarele facilitati: 37 de cladiri proprii ce cuprind 108 sali de curs, 480 sali de seminar, 130 de laboratoare modern echipate si 19 biblioteci, sistem de video conferinta, peste 1200 de locuri de cazare in caminele studentesti, un stadion de fotbal cu 10.000 de locuri, restaurant si club propriu. Deasemenea institutia detine televiziunea si Radio Romania de Maine, ce reprezinta posturi de cultura si invatamant, dar si o editura si tipografie proprie.

 

Facultati Spiru Haret Bucuresti

Facultatea de Arhitectura
Facultatea de Arte
Facultatea de Drept si Administratie Publica
Facultatea de Educatie Fizica si Sport
Facultatea de Finante si Banci
Facultatea de Geografie
Facultatea de Jurnalism
Facultatea de Litere
Facultatea de Management Financiar Contabil
Facultatea de Marketing si Afaceri Economice Internationale
Facultatea de Matematica si Informatica
Facultatea de Medicina Veterinara
Facultatea de Relatii Internationale Istorie si Filosofie
Facultatea de Psihologie

 

Detalii Contact

Adresa: Ion Ghica nr.13, sector 3, 030045, Bucuresti
Telefon: +40-21-455.10.00; +40-21-314.00.75; +40-21-314.00.76
Fax: +40-21-314.39.08
Web: www.spiruharet.ro
Email: info[@]spiruharet.ro

 
Facultati Bucuresti (C) Copyright 2011