Facultati Bucuresti

Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir Bucuresti

 

Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir Bucuresti a reusit in cei 18 ani de existenta sa infiinteze 14 facultati ce cuprind 19 specializari in orase importante din tara: Bucuresti, Timisoara, Constanta, Sibiu, Brasov si Cluj Napoca. Pana in acest an universitatea a format peste 30.000 de studenti si mii de masteranzi in domenii precum istorie, drept, geografie, filologie, cercetare, management etc.


Planul de invatamant de la Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir Bucuresti este structurat in studii de licenta si studii de masterat urmand cursuri la zi sau invatamant la distanta. Atat studentii cat si profesorii eminenti pot beneficia de burse Erasmus in cadrul institutiilor cu care Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir Bucuresti are contracte de colaborare. Tarile partenere sunt: Germania, Italia, Lituania, Olanda, Portugalia, Japonia etc. Universitatea in cauza a infiintat din fonduri europene o alta institutie de invatamant superior in Slovenia, fiind denumita Universitatea Euro Mediteraneana.


Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir Bucuresti ofera studentilor cazare in camine, posibilitatea de a face sport intr-o sala amenajata sau pe teren propriu, asistenta medicala gratuita intr-un cabinet dotat si utilat modern, excursii in tara si strainatate si o cantina studenteasca. Studentii beneficiaza si de doua librarii informatizate, biblioteca, sala de lectura, capela din cadrul universitatii, cursuri gratuite de limbi straine, post de radio si reducere 25% a taxei de scolarizare pentru gradele de rudenie. Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir Bucuresti nu asigura tinerilor doar o stare de sanatate buna, ci si un serviciu de paza non stop alcatuit din 20 de persoane competente.

 

Facultati Dimitrie Cantemir Bucuresti

Facultatea de Relatii Economice Internationale
Facultatea de Finante Banci si Contabilitate
Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative
Facultatea de Management Turistic si Comercial
Facultatea de Marketing
Facultatea de Istorie
Facultatea de Limbi si Literaturi Straine
Facultatea de Stiinte Politice


Detalii Contact

Adresa: Splaiul Unirii nr. 176, sector 4, Bucuresti
Telefon:  +40-21-330.79.00; +40-21-330.79.11; +40-21-330.79.14
Web: www.ucdc.ro


 
Facultati Bucuresti (C) Copyright 2011