Facultati Bucuresti

Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative Bucuresti

 

Prezentare Generala

Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative Bucuresti este o institutie de invatamant superior cu personalitate juridica, infiintata in anul 1991 prin Hotararea Guvernului Romaniei nr. 183. Aceasta se afla in subordinea Ministerului Educatiei, Cercetarii si Inovarii.
Institutia isi desfasoara activitatea in cele 3 cicluri de studiu Bologna: licenta, masterat si doctorat. Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative Bucuresti are toate specializarile acreditate din cadrul ciclurilor de licenta, masterat si doctorat. Studiile universitare de doctorat sunt organizate in domenii precum: stiinte administrative, sociologie, stiinte politice si stiinte ale comunicarii.
Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative Bucuresti ofera studentilor laboratoare amenajete modern, acces la internet, biblioteca bogata in materiale, biblioteca online cu suport electronic, asistenta medicala, cantine si camine.


Misiune

Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative Bucuresti vizeaza formarea specialistilor prin dobandirea de competente in domeniul stiintelor politice, sociale, administrative, economice si ale comunicarii, cu ajutorul carora sa contribuie la gestionarea politicilor publice in cadrul institutiilor statului, organizarea si conducerea afacerilor din mediul privat si nu in ultimul rand, dezvoltarea relatiilor internationale ale Romaniei.

 

Facultati Studii Politice si Administrative Bucuresti

Facultatea de Administratie Publica
Facultatea de Comunicare si Relatii Publice
Facultatea de Stiinte Politice
Facultatea de Management
Departamentul de Relatii Internationale si Integrare Europeana

 

Detalii Contact

Adresa: Povernei nr.6,  sector 1, Bucuresti
Telefon:
  +40-21-318.08.97; +40-21-318.08.98
Fax: +40-21-312.25.35
Web: www.snspa.ro
Email: rectorat[@]snspa.ro

 
Facultati Bucuresti (C) Copyright 2011