Facultati Bucuresti

ASE Bucuresti - Academia de Studii Economice Bucuresti

 

Academia de Studii Economice Bucuresti este cea mai prestigioasa universitate de invatamant economic superior din Romania, colaborand cu 60 de universitati din 51 de tari din toata lumea. Academia a fost infiintata acum un secol, iar in prezent, in cadrul ei, studiaza aproximativ 50.000 de studenti, atat romani cat si cetateni straini, din care 35.000 studiaza pentru a obtine diploma de licenta, 8000 la masterat, 2000 la doctorat, iar restul invata la scoli academice si cursuri postuniversitare.

Academia de Studii Economice Bucuresti dispune de aproximativ 2000 de cadre didactice, avand opt centre plasate in tara, fiind astfel prezenta in apropiere de toti cei care doresc sa studieze in cadrul acesteia.A fost implementat sistemul de invatamant structurat in cele 3 cicluri: licenta, masterat si doctorat. Primul ciclu de licenta are o durata de 3 ani si se finalizeaza cu un examen, obtinand diploma de licentiat in stiinte economice. Ciclul II de masterat cu o durata de 2 ani, vizeaza obtinerea diplomei de masterand cu o anumita specializare. Al III-lea ciclu, cel de doctorat, dureaza 3 ani si este urmat de catre cei mai buni dintre masteranzi.

Academia de Studii Economice Bucuresti ofera studentilor 21 de centre de cercetare, 8 fiind recunoscute de Consiliul National al Cercetarii Stiintifice din Invatamantul Superior. In momentul de fata, Academia de Studii Economice Bucuresti incearca sa promoveze 5 programe de masterat cu diploma dubla, adica limba romana si straina, in colaborare cu diferite universitati din Canada, Franta si Germania. Universitatea beneficiaza de 40 de laboratoare dotate la standarde europene in domeniul informaticii, merceologiei, managementul calitatii, tehnologiei si marketing.
Academia de Studii Economice Bucuresti dispune de o biblioteca moderna, atat clasica cat si electronica.

 

Facultati ASE Bucuresti

Facultatea de Administrarea Afacerilor
Facultatea de Administratie si Management Public
Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica
Facultatea de Contabilitate si Informatica de Gestiune
Facultatea de Comert
Facultatea de Economie
Facultatea de Economie Agroalimentara si a Mediului
Facultatea de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori
Facultatea de Management
Facultatea de Marketing
Facultatea de Relatii Economice Internationale

 

Detalii Contact

Adresa: Piata Romana nr. 6, 010374 Bucuresti
Telefon:  +40-21-319.19.00; +40-21-319.19.01
Fax: +40-21-319.18.99
Web: www.ase.ro
Email: rectorat[@]ase.ro ; comunicare[@]ase.ro

 
Facultati Bucuresti (C) Copyright 2011