Facultati Bucuresti

Academia Tehnica Militara Bucuresti

 

In anul 1949 s-a fondat Academia Tehnica Militara Bucuresti - aceasta este o institutie publica de invatamant superior militar, fiind subordonata Ministerului Apararii Nationale. Obiectivul primordial il reprezinta pregatirea si perfectionarea profesionala a ofiterilor de logistica, ofiterilor specialisti, a serviciului tehnic ingineresc si a personalului civil recrutat pentru a contribui la apararea nationala si ordine publica.
Academia Tehnica Militara Bucuresti utilizeaza in planul sau de invatamant cele 3 programe Bologna: licenta, masterat si doctorat, precum si alte forme de pregatire a tinerilor ofiteri.
Personalul militar si civil utilizat in sistemul de aparare, securitate nationala si ordine publica este format cu ajutorul locurilor bugetare, dar si in regim cu taxa. Deasemenea studentii studiaza prin invatamantul de zi, invatamant cu frecventa redusa sau invatamant la distanta.  
Academia Tehnica Militara Bucuresti s-a dezvoltat continuu asemenea exigentelor impuse de catre alte institutii de invatamant superior din Romania, dar si de nevoile armatei romane, din dorinta de a forma ofiteri in domeniul tehnic, militar si stiintific. 
Calitatea si eficienta invatamantului superior de la Academia Tehnica Militara Bucuresti corespund cu standardele impuse de alte universitati, astfel incat institutia are multi colaboratori in tara si in lume.

 

Facultati Tehnica Militara Bucuresti

Facultatea de Sisteme Electronice si Informatice Militare
Facultatea de Mecatronica si Sisteme Integrate de Armament

 

Detalii Contact

Adresa: Bulevardul George Cosbuc nr.81-83, sector 5, 050141, Bucuresti
Telefon:  +40-21-335.46.60; +40-21-355.46.65; +40-21-355.46-68; +40-21-355.46.69
Fax: +40-21-355.57.63
Web: www.mta.ro
Email: atm[@]mta.ro; admiterea[@]mta.ro; relatii.publice[@]mta.ro

 
Facultati Bucuresti (C) Copyright 2011